Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 juni 13.34, Olaga intrång/hemfridsbrott, Linköping

Nio obehöriga personer avvisade från lägenhet.

09:55 Polisen kontaktades gällande att obehöriga personer setts befinna sig på balkongen tillhörande en lägenhet. De boende i lägenheten skulle inte vara hemma och den som kontaktade polisen tyckte det var märkligt att det var till synes okända människor på balkongen.

10:18 Polis var på plats i lägenheten och fick kontakt med nio personer i åldern 20-25 år. De uppgav att de fått tillåtelse att vistas i lägenheten men den uppfattningen delades inte av lägenhetsinnehavaren. De boende ska ha tappat en nyckel för en tid sedan. De som befann sig i lägenheten avvisades därifrån och en anmälan om hemfridsbrott kommer att upprättas. Låset byts av hyresvärd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen