Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 juni 20.51

20 juni 17.33, Rattfylleri, Jönköping

Hotfull kund vägrade betala, misstänks för drograttfylleri.

16.37 Polisen fick ett samtal från en bensinstation vid Vårstadrondellen, Huskvarna, om en kund som vägrade betala för sitt drivmedel. Kunden skulle uppträda hotfullt och polis beordrades till platsen.

16.40 Polis på plats och den misstänkte påtäffas.

17.01 Förhör har hållits på platsen och en anmälan har upprättats. Den misstänkte frihetsberövades och togs med för provtagning efter misstanke om drograttfylleri.

TEXTEN UPPDATERAD

20.36 Den misstänkte, en man i 20-årsåldern, har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks i nuläget för drograttfylleri, ringa narkotikabrott (eget bruk samt innehav), brott mot knivlagen och grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen