Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 05.01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning Region Öst

Regionsledningscentralen i region Öst har mellan kl 22:00-05:00 hanterat 100 händelser i regionen. 1 person greps i Norrköping och i övrigt omhändertogs 10 personer.

Natten har ur polisiär synvinkel varit lugn och inga grova brott eller omfattande ordningstörningar har inrapporterats till Polisen.

Noterbart                                                                              

Po Södermanland

Kl 03:57 inkom uppgift om en bil som voltat av vägen vid Sjösala, Svärta Nyköping. En person fördes i ambulans med i skrivande stund oklara skador. Ca 90 meter vajer räcka var nedkört.

Po Östergötland

Kl 03:47 inkom uppgifter om att en kvinna skulle ha blivit misshandal av en man i området Ektorp. I lägenheten fanns två kvinnor.  En av kvinnorna hade blivit knuffat till golvet  och i samband med det även fått en sårskada som kan uppstått av ett vasst föremål. Dock finns inte misstankar om att något stickvapen eller dyl ska ha använts. Mannen i 40-årsåldern  greps och anhölls efter förhör. Kvinnan i 35-årsåldern fördes till sjukhus med en lättare sårskada. ¨

PO Jönköping

KL 03:43 inkom uppgift om inbrott i en villa i Taberg, Jönköping.  Målsäganden var inte hemma och ett hemmalarm hade utlöst. Oklart vad som tillgripits.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen