Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman samt Christer FUxborg. Till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

00.36 Halmstad, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en parkerad bil på Prästvägen och där påvisar en person tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

01.14 Varberg, grov olovlig körning.
En bil kontrolleras på Riksväg 41 i Tofta. Där visar det sig att föraren saknar körkort varför han blir rapporterad för grov olovlig körning. För att förhindra fortsatt färd tas bilnycklarna i beslag och kan hämtas ut på polisstationen

02.15 Halmstad, grov stöld.
En person kan gripas i ett bostadshus på Vallgatan av polis. Visar sig att tjuven har varit inne i huset hos en äldre person och när hemtjänsten kom till platsen så upptäckte de att det var något som inte stod rätt till. Tjuven gömde sig i källaren och ville inte samarbeta varför man fick "spraya" honom för att kunna gripa honom. I en väska som tjuven hade med sig hittade man tillhörigheter från mannen som bor i huset. Dessa kunde återlämnas till ägaren som var hemma. Tjuven fick åka med till stationen för vidare utredning.

04.57 Halmstad, inbrottsstöld.
En väktare upptäcker ett inbrott på Granitens Förskola på Granatvägen varför polis larmas till platsen. Tjuven har tagit sig in i byggnaden genom att slå ut ett fönster och på så vis tagit sig in. Vad man hittills har upptäckt är borta är en projektor. Ingen person påträffas på platsen som kan sättas i samband med inbrottet, en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen