Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Tommy Nyman. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Ett urval av nattens händelser i länet

22.15 Kungälv, narkotikabrott
I centrala Kungälv kontrollerar en polispatrull två män i 25-årsålder. Båda misstänks vara narkotikapåverkade och får därför följa med för provtagning. Misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

23.24 Göteborg, personrån
En man anmäler att han rånats på sin guldkedja och armbandsur på Kungsportsbron. En yngre man kom fram till honom och lyckades stjäla både halsband och klockan. Den misstänkte sprang sedan från platsen. Ingen misstänkt hittad. Inga uppgifter om att den drabbade mannen skadats fysiskt vid rånet.

02.11 Sotenäs, inbrott
Polis kallas till ett inbrott i en klädbutik i Kungshamn. Vittne sett minst tre tjuvar som brutit sig in i en klädbutik på Köpmanstorget. De har sedan burit ut kläder och försvunnit från platsen i en mörk mindre skåpbil. Polis har sökt efter tjuvarna men ingen har kunnat gripas. Oklart i detalj vad som stulits med det gäller kläder. En teknisk undersökning kommer att göras på platsen under förmiddagen.

03.53 Partille, trafikolycka
Vittne ringer till polisen om en bil som kört i diket vid Furumossen. Två personer sprang sedan från bilen. Polisen sökt efter de båda men ingen hittad. Anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen