Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 07.09, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En bra natt utan akuta händelser att informera om, urval presenteras

Kl 00:07 Kubal, Landsvägsallén, brand på taket i en pelare. Enligt preliminära uppgifter har aluminiumdamm börjat brinna. Personal, utrustade med skyddsutrustning, har fått mindre brännskador. Vi skriver en anmälan om arbetsplatsolycka och utreder om det finns något brott.

Kl 02:00 Bankgatan, Sundsvall, misshandel. Två män som slagits med varandra resulterar i två anmälningar om misshandel.

Kl 03:32 Solumshamn, Härnösand, skadegörelse. En anmälare ringer in och berättar att ungdomar i en bil åker runt i området och slår sönder postlådor. Tack vare bra vittnesuppgifter från anmälaren så kan polispatrullen stoppa den aktuella bilen. Två ynglingar i 18-års åldern identifieras och rapporteras misstänkta för skadegörelse. Det finns fn ingen uppgift om hur många postlådor som skadats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen