Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 juni 10.06

21 juni 07.58, Försvunnen person, Berg

Myrviken-Hoverberg, Hovermo, ung man anmäls försvunnen

MANNEN ANTRÄFFAD se notisen nedan.

 

Kl 05:18 anmäls en man i 20-års åldern försvunnen från sina kamrater. Han lämnade sällskapet vid 01:30-tiden, gick ut i skogen och har inte återkommit. Kamraterna har sökt efter honom utan framgång. Kamraterna uppger att den försvunne har god lokalkännedom och är därför oroliga att det har hänt honom något när han inte återvänt.

Den försvunne mannen beskrivs vara ca 180 cm lång, normal kroppsbyggnad, snaggad och har skägg. När han försvann så var han klädd i ljusblå jeans, blå/vit/grå-rutig skjorta, svart skinnjacka och bruna kängor.

Polis är på plats sedan 06-tiden och har genomfört ett sk närsök, dvs byggnader som finns i närheten är genomsökta. Det har inte gett något resultat.

Sedan 08-tiden är ett av polisens hundekipage på plats för att söka efter mannen.

Har du sett mannen - kontakta polisen på tfn 114 14. Har du mannen inom synhåll - kontakta polisen på tfn 112.

Texten uppdateras.

Uppdatering kl 08:45

Insatsen trappas upp. Polisens vakthavande befäl har kl 08:27 beslutat om räddningstjänst med stöd av lag om skydd mot olyckor(LSO). Det innebär att hela "verktygslådan" öppnas, samhällets samlade resurser kan tas i anspråk.

Vi förstärker vår insats med helikopter och mer personal avsätts. Texten uppdateras.

Uppdatering kl 09:40

Mannen är inte anträffad.

Helikopter är på plats och söker av området. Vi har kallat in fler polisiära hundförarekipage. Vi har vänt oss till Försvarsmakten med begäran om resurser. Texten uppdateras.

Uppdatering kl 10:03

Mannen är anträffad. Han hade begett sig till en helt annan plats utan att meddela någon. Han är vid god hälsa.

Insatsen avslutas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen