Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 juni 13.04

21 juni 11.32, Stöld, Vårgårda

Bilstöld på parkeringsplats utanför livsmedelsbutik i Vårgårda

På en parkeringsplats utanför Willys på Torggatan har en kvinna blivit bestulen på sin bil. En okänd man har trängt sig in i bilen och kört iväg från platsen. Kvinnan har inte skadats fysiskt i samband med stölden. Polisen söker i området kring Vårgårda efter den stulna bilen. Det är en blå Peugeot som stulits.

Händelsen kan sättas i samband med en incident som anmäldes strax innan från E20 någon mil norr om Vårgårda. En man hade då gått på E20 och försökt stoppa bilar. I en av de bilar som stannade blev föraren angripen av mannen som försökte dra ut föraren ur dennes bil. Inga fysiska skador men sönderrivna kläder.

Uppdatering kl 13.00
I Fristad får en polispatrull syn på den stulna bilen. Ett förföljande inleds på riksväg 42 söderut och bilen kan med hjälp av polispatruller från Borås stoppas i rondellen vid Nordskogsleden norr om Borås. Biltjuven var ensam i bilen och han greps på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen