Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 16.08, Rån övrigt, Kungsbacka

En äldre kvinna har troligen blivit utsatt för rån vid Onsalavägen.

En person blir vittne till att en man rycker en handväska och ett paket från en äldre dam som går med rollator. Händelsen inträffar vid en gångstig intill biblioteket.

Gärningsmannen springer sedan till en bil och hoppar in i den och försvinner från platsen i riktning mot Kungsmässan.

Polisen larmas till platsen. Offret ännu ej anträffat, oklart om hon skadats vid råntillfället. Bilen utlarmad, en svart kombi av märket VW.

Polisen har inte lyckats hitta offret men upprättar anmälan på de uppgifter som lämnas av vittnet/anmälaren. Bilen eftersöks i området men har ännu inte anträffats.

UPPDATERING

Kl 21.00: En son till den drabbade kvinnan hör av sig till polisen. Sonen bekräftar brottet. Polisen kommer nu att åka till den drabbade kvinnan för att kunna höra henne. Tyvärr så bekräftas även att kvinnan blivit bestulen på en relativt hög summa kontanter.

Offret/kvinnan är född 1936. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen