Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 17.21, Misshandel, Linköping

Man blev aggressiv under

14:53 Polisen larmades till en lägenhet i Skäggetorp med anledning av ett bråk i en lägenhet, där det pågick en fest. En man uppgavs slå sönder saker. Under tiden som polispatrull var på väg till platsen lämnade den aggressiva mannen lägenheten till fots.

15:00 Polis var på plats och samtalade med personerna som fanns var i lägenheten samtidigt som flera patruller letade efter aktuell man i området.

15:14 En polispatrull kontrollerade en man som stämde på det uppgivna signalementet. Mannen som var kraftigt påverkad fick följa med och sova ruset av sig i polisens arrest.

Efter att ha pratat med de som befann sig i lägenheten med mannen misstänks han för misshandel mot en kvinna i 25-årsåldern, samt skadegörelse genom att ha slagit sönder saker i lägenheten. 
 
Mannen, som är i 25-årsåldern, är i nuläget inte gripen men kommer att förhöras när han har nyktrat till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen