Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 juni 18.20, Trafikkontroll, Umeå

Trafikkontroll hastighet, Kroksjö. Tolv förare rapporterades för hastighetsöverträdelse, fyra av dessa tappade körkortet.

Polisen i Umeå upprättade en hastighetskontroll på LV364 i Byn Kroksjö strax norr om Umeå. På den aktuella sträckan råder 50 km/h hastighetsbegränsing. Tolv förare rapporterades för hastighetsöverträdelse, fyra av dessa höll såpass hög hastighet att deras körkort omhändertogs på plats. Den högsta uppmätta hastigheten var 114 km/h.

Körkorten överlämnas till Transportstyrelsen som fattar beslut om körkortet ska återkallas och i sådana fall hur länge. Transportstyrelsen kan i vissa fall också besluta om att utfärda en varning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen