Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 juni 13.49

21 juni 19.41, Rån, Eskilstuna

Två personer har rånat en dryckesbutik strax innan stängning.

18:44 Polisen tog emot ett överfallslarm från en dryckesbutik i Torshälla. Flera polispatruller beordrades omedelbart till platsen.

18:59 Polis var på plats och fick kontakt med personal. Två personer iklädda mörka hjälmar beväpnade med ett tillhygge hade kommit in i butiken och kom över kontanter ur kassan och lämnade sedan butiken. Ingen person kom till fysisk skada.

Gärningspersonerna sågs lämna på en moped på Brogatan i riktning Eskilstunavägen.  

19:16 Butiken har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att ske. Polis arbetar på platsen med att söka efter gärningsmän samt med initiala utredningsåtgärder. Händelsen utreds som ett rån.

UPPDATEREING 18-06-22

13:49 Under midsommaraftonsförmiddagen har polisens tekniker varit på plats och genomfört en teknisk undersökning av brottsplatsen. En del spår har säkrats. Dessa kommer att analyseras. Arbetet med att hålla förhör med vittnen och sammanställa dessa fortsätter under helgen. Ännu är ingen person gripen och det finns ingen misstänkt för rånet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen