Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 juni 21.24

21 juni 21.38, Försvunnen person, Tierp

Polisen söker efter äldre kvinna i Tierp.

Tierp1.jpg

Bild på den försvunne Ingegärd Forsberg. Anhöriga har givit tillstånd att publicera bilden.

Kvinnan i 80-års åldern och boende i södra delen av samhället, försvann från sitt hem vid 20.30-tiden. Hon var vid försvinnandet bland annat klädd i en mörk kappa med kapuschong. Polisen har flera patruller med bland annat hund som söker i området. Ännu har sökandet inte gett något resultat.

 

_____________________________

Uppdaterad 12:15

Kvinnan är fortfarande ej anträffad.

Signalement på kvinnan är: Svart kappa med luva, gröngul Helly Hansen jacka där H:n är med stora bokstäver på ryggen, grön/blå blus, vit väst med knäppning, jeans och ett par vita skor. Kort grått hår. Ca 165-170cm lång och kan bära en axelväska med sig och/eller en brun necessär.

 ____________________________

Uppdatering 180623

Kvinnan är fortfarande ej anträffad

Kvinnan tros senast vara synlig kl 22:00 180621 gående längs LV 292 några kilometer söder om Tierp. Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som kan ha observerat kvinnan i det aktuella området.

Vid tips kontakta Polisen på 114 14

 ____________________________

Uppdatering 180625

Kvinnan är fortfarande ej anträffad.

Sökandet fortgår som tidigare. Polisen är även intresserad av eventuella iakttagelser från personer boende i andra delar av landet som har befunnit sig i Norduppland tillfälligt under midsommarhelgen.

 ____________________________

Uppdatering 180626

Beslut har tagits att räddningsinsatsen för att finna den försvunna kvinnan fortsätter. En ny bedömning kommer att göras under morgondagen.
Under dagen har ett par läsglasögon hittats i ett träd strax väster om Ersta vid väg 740 ett par kilometer norr om Tierp. Det kan inte uteslutas att läsglasögonen är den försvunna kvinnans och därför genomsöks detta område.
Om annan person har förlorat ett par glasögon i detta område ombeds den att kontakta polisen.

Uppdatering klockan 09:00 onsdag den 27 juni

Polisen har beslutat att fortsätta eftersöket av den försvunne Ingegärd Forsberg ytterligare några dagar. Man låter personalen vila under nattetid.

Personal från Missing People, militären, fjällräddningspersonal från region Nord och region Bergslagen, räddningstjänsten och poliser från andra regioner i Sverige, deltar i eftersöket.

Polisen uppmanar att boende i Stömsberg och Ersta ska vara uppmärksamma på om de ser en äldra kvinna som kan verka förvirrad. Påträffar man kvinnan kontakta polisen så fort som möjligt.

Totalt är det runt 80 personer som deltar i eftersökningarna.

Uppdatering kl 21:19 torsdag den 28 juni

Räddningstjänsten för att hitta den försvunna kvinnan avbröts klockan 21 och insatsen i Tierp avvecklas. Detta eftersom bedömningen är att det inte längre är möjligt att finna kvinnan vid liv.
Anhöriga är underrättade om beslutet.
Polisen vill tacka alla som inkommit med tips och som hjälpt till med sökandet efter kvinnan.
Förundersökningen om försvinnandet pågår fortfarande.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen