Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 juni 14.40

22 juni 05.43, Mord/dråp, försök, Kristianstad

Skottlossning, man skjuten, Albogatan.

Polis arbetar på Albogatan, där en skottlossning skett under morgonen. En skottskadad man har förts till sjukhus, och hans skador är allvarliga dock ej livshotande. Mannen vårdas nu på sjukhuset i Kristianstad. Den misstänkta brottsplatsen, som är utomhus på Albogatan, är avspärrad för teknisk undersökning, och man kommer även att söka på platsen med vapenhund. En polispatrull befinner sig också på sjukhuset för trygghetsskapande åtgärder. Polisen är i behov av vittnesuppgifter gällande händelsen. Iakttagelser gjorda av personer som rört sig i eller utan utan fordon på Albogatan med omnejd vid den aktuella tidpunkten, kan lämnas till Polismyndigheten via 114 14. Händelsen rubriceras som försök till mord, och har lokala kopplingar.

10.25 Kriminalteknikerna arbetar nu på brottsplatsen, som fortsatt är avspärrad. Den skottskade mannen är i 20-års åldern. Det finns ingen gripen misstänkt för händelsen.

12.11 Den tekniska undersökningen av brottsplatsen är klar, och avspärrningen är hävd.

14.38 I samband med undersökningen av brottsplatsen har vissa tekniska fynd säkrats. Den skottskadade mannen vårdas fortsatt på sjukhuset för sina skador. Förundersökningen gällande försök till mord bedrivs vidare genom dörrknackning i området, och sammanställning av de uppgifter som framkommit i de förhör som hittills hållits. Det finns fortsatt ingen gripen eller misstänkt för händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen