Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 juni 23.40, Trafikolycka, Södertälje

Bilägaren berättade att bilen blev stulen av okänd gärningsperson en stund innan olyckan på Genetaleden vid korsningen med Nyköpingsvägen.

Polisen uppmärksammade en singelolycka på Nyköpingsvägen/Genetaleden. De får veta att bilen blev stulen av en  okänd gärningsperson på Bangatan strax före klockan 23 när bilägaren befann sig i bilen.

Efter att olyckan hade skett lämnade gärningspersonen/föraren springandes och anträffades inte av polisen.

I det utredningsarbete som polisen har gjort går det inte att utesluta att bilägaren själv har kört bilen. Personen medtogs till en vårdinrättning för att lämna blodprov då personen kan misstänkas för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik. Personen undersöktes av vårdpersonalen och det är oklart om personen behövde vidare vård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen