Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 juni 07.10, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

00.33 Borås, skadegörelse genom brand
En fyrhjuling brinner av okänd anledning ute på fotbollsplan på Kapplandsgatan. Inga personer finns kvar på platsen. Anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, en gällande fyrhjulingen och en gällande konstgräset. 

01.00 Falköping, rattfylleri
En personbil stoppas av polis på Rastvägen. Föraren är en man i 20-årsåldern och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. En anmälan skrivs.

04.48 Göteborg, personrån
På Grinnekullegatan blir en ung man rånad på pengar och värdesaker av flera okända män som sparkar och slår honom. Polis kommer till platsen och håller förhör och skriver en anmälan. En av de fyra-fem män som rånat har setts gå in i en fastighet och polis gör en kontroll, ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen