Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 juni 03.53, Rån, Stockholm

Brottsoffret blev rånad i centrala Stockholm. När han sprang ifrån platsen sprang gärningspersonerna efter och ifatt honom.

Vid Mäster Samuelsgatan blev brottsoffret rånad av flera gärningspersoner, de rånade brottsoffret på kontanter.

När han sprang ifrån platsen följde gärningspersonerna efter honom och kom ifatt honom i närheten av en kyrka. Där blev brottsoffret fasthållen och misshandlad.

En person greps och han misstänks för rån samt misshandel. Han är inte längre frihetsberövad men misstankarna mot honom kvarstår.

Mannen som blev gripen misstänkt för rån samt misshandel anmälde att han själv blivit misshandlad med okänt antal slag. Den personen som misstänkt för detta är den man som är brottsoffer i utredningen angående rån och misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen