Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 juni 17.39

24 juni 16.33, Trafikolycka, Salem

E4/E20 är avstängd i norrgående riktning efter en olycka i närheten av trafikplats Salem.

Polisen är på plats vid olyckan som ska ha skett mellan flera fordonsförare på E4/E20 vid trafikplats Salem. I norrgående riktning är vägen är avstängd i samband med räddning- och bärgningsarbetet.

Det finns i nuläget ingen uppgift om personer har skadats fysiskt vid olyckan. Ett fordon kommer bärgas från platsen.

Uppdatering klockan 17:22
Poliserna som är på plats har nu talat om att två personbilar kommer bärgas från platsen. Innan bärgaren var beställd av personalen på ledningscentralen återkom poliserna och talade om att det är endast en personbil behöver bärgas från platsen. 

Uppdatering klockan 17:34
Arbetet vid trafikolyckan på E4/E20 är avslutad och trafiken är igång. En person fördes till sjukhus med ambulanshelikopter och en annan med ambulans. Det finns ingen uppgift om personernas skadeläge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen