Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en arbetssam kväll/natt med mycket att göra för polisen.

20.28 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Prickskyttestigen med anledning av att det ska brinna på utsidan en pizzeria. Det har brunnit i en varuvagn på baksidan och sedan har branden spridit sig uppåt på utsidan fastigheten. Räddningstjänsten släcker. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador. En förundersökning gällande mordbrand inleds.

22.08 Lindome, vapenbrott
Ett flertal personer boende runt Östra Lindomevägen ringer och uppger att någon skjuter i området. Polis kallas till platsen och efter en bra stund kan vi lokalisera platsen där någon/några har skjutit ett tio-tal skott vid grustaget strax norr om Lambertsson. Det konstateras att ett flertal skott har skjutits mot en container och ett oljefat. Inga personer är synliga på platsen och inga rapporter om att någon person kommit till skada.

01.58 Kungälv, stöld av båtmotor
Vid Lycke är det en båtägare som upptäcker att någon precis stulit motorn till båten. Polis kommer till platsen och hittar motorn en 50 hk längsvägen från båtplatsen. Motorn återlämnas till ägaren. Inga tjuvar anträffade. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen