Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 juni 09.19, Trafikolycka, personskada, Vimmerby

Lv825, i höjd med Vennebjörke. Två personbilar i kollision.

Två personbilar kolliderar på länsväg 825, i höjd med Vennebjörke. Initial uppgift talar om en frontalkollision. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

En av bilarna har kolliderat med en mur och kom sedan över på fel körbana, där den kolliderade med en mötande bil. Föraren till den ena bilen, en 15-årig pojke, fördes med ambulans till sjukhus. Föraren till den andra bilen bedömdes ej vara i behov av ambulanssjukvård men sökte vård på egen hand. De båda förarna färdades ensamma i respektive bil.

De båda personbilarna bärgades från platsen.

Den 15-åriga föraren är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri under påverkan av narkotika (drograttfylleri), olovlig körning och olovligt förfogande.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen