Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 juni 14.37, Brand, Skara

Brand i flerfamiljshus.

Räddningstjänsten tillsammans med ambulans kallas till en brand i en lägenhet vid Tullportagärdet. Även polis kallas till platsen för att bistå räddningstjänsten.

En person avförs från platsen i ambulans, oklart skadeläge-troligen rökskador. Den skadade har enligt räddningstjänsten tagit ur den aktuella lägenheten med hjälp av rökdykare.

Räddningstjänsten uppger även för polisen att orsaken till branden troligen är en kastrull som lämnats kvar på spisen. Ännu ej klarlagt.

Polisen upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ytterligare en person en man i 20-årsåldern körs även han till KSS för kontroll av skador, oklar omfattning.

Förhör med de inblandade kommer att genomföras på sjukhus när polisen får möjlighet. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen