Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 juni 16.22

25 juni 15.05, Trafikolycka, Gislaved

Lastbil och personbil i olycka, riksväg 26.

14:49 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg 26 med anledning av en trafikolycka. En lastbil och en personbil ska ha krockat.

Det finns ännu inga uppgifter om personskador.

15:12 Ingen person verkar ha skadats allvarligt i olyckan.

15:25 Olyckan tros ha orsakats av en tredje bil som inte finns kvar på platsen. Denna bil ska ha kommit emot lastbilen under en omkörning. En annan bil valde då att köra ner i diket för att undvika en krock.

Ägaren till personbilen har själv beställt bärgare som är på väg.

Trafiken flyter på förbi olycksplatsen i sänkt hastighet.

16:18 Polisen uppmärksammades på att en bil som stämde in på beskrivningen som den vållande vid trafikolyckan hade kommit in till en bilverkstad i Smålandsstenar. Efter kontroll av den här bilen bedömdes det att skadorna på den bilen stämde in på de skador som borde uppkommit vid trafikolyckan. 

Föraren av den här bilen misstänks för smitning ifrån olycksplats och vårdslöshet i trafik. Den misstänkte är en man i 80-årsåldern.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen