Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 25 juni 21.58

25 juni 18.25, Misshandel, grov, Eskilstuna

Man förd till sjukhus efter misstänks skjutning.

17:34 Polisen larmades om en pågående misshandel i närheten av järnvägsstationen i Eskilstuna.

En person anträffades skadad på platsen. Polisen misstänker att personen har blivit skjuten. Den skadade personen är en man och han har förts med ambulans till sjukvård. Skadeläget är inte känt men han var kontaktbar när han lastades i ambulans.

18:00 Brottsplatsen är avspärrad och polisen arbetar intensivt på platsen. Många civila personer befann sig i anslutning till händelsen.

Ärendet utreds som synnerligen grov misshandel. 

-

UPPDATERING:

19:30 Polisens tekniker är på plats och genomför en teknisk undersökning av brottsplatsen som fortfarande är avspärrad. Polisen fortsätter söka efter gärningspersoner men än så länge finns det ingen misstänkt eller gripen för brottet.

20:30 Polisens tekniska undersökning pågår fortfarande. Platsen är fortsatt avspärrad. Skadelläget för den skjutna mannen bedömns nu som stabilt. Ett flertal vittnesförhör har genomförts. Ännu är ingen person gripen eller misstänkt, men utredningsläget bedöms som gott.

21:30 Polisens avspärrningar är hävda och den tekniska undersökningen är avslutad. Polisens utredningsarbete fortsätter under natten och i nuläget finns inga ytterliggare uppgifter att lämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen