Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juni 05.11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt i polisregion Öst

Polisen i region Öst har under natten hanterat 165 ärenden mellan kl.21.00 till 05.00. Två personer har gripits för brott och 12 har frihetsberövats av andra anledningar.

Södermanlands län:

Inget nytt finns att rapportera om bråket som inträffade i Eskilstuna vid 17-tiden i går. Tekniker har arbetat klart vid brottsplatsen och inga avspärrningar finns kvar.

Kl. 22.38 greps en man i 55-årsåldern för misshandel i relation i området Brandkärr i Nyköping.

Östergötlands län:

Kl. 00.44 vägrade en personbil att stanna vid en kontroll på Plankgatan i Norrköping. De blev ett förföljande som slutade med att den förföljda bilen körde in i ett räcke och fick stopp. Föraren till bilen saknade körkort och misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. En passagerare som fanns i bilen fick skador i samband med krocken med räcket.

Kl. 00.56 greps en man i 50-årsåldern för misshandel i relation i Norrköping. Mä har inte fått några allvarligare skador.

Kl. 03.32 larmades polis till Åby i Norrköping med anledning av en arbetsplatsolycka. En anställd har av någon anledning fått en motorkap i ansiktet och gjort sig illa med kraftigt blödflöde som följd. Inga ytterligare detaljer finns i nuläget. Den skadade har förts till VIN.

 

Jönköpings län:

Inga noteringar finns för Jönköpings län under natten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen