Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.06 Grästorp, trafikolycka
Vid Ås kyrka är det en manlig mc-förare som kör omkull på sin motorcykel. Han körs till sjukhus med okända skador men var kontaktbar.

23.09 Göteborg, inbrott
Vid Redbergsvägen griper väktare en manlig inbrottstjuv på bar gärning när denne gör inbrott på vårdcentralen.

00.06 Göteborg, narkotikabrott
Vid Orustgatan i Majorna griper en allmänhet en ung man som försöker stjäla en cykel. Polis övertar gripandet och den unge mannen misstänks även för brott mot knivlagen, bar kniv och oc-spray. han är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

02.12 Tibro, inbrott
Vid Stora Torget är det tre personer som krossar en ruta till Pressbyrån och tar sig in. De ses försvinna från platsen på var sin cykel. Det saknas tobaksvaror. Ingen person gripen. 

02.13 Tranemo, inbrott
Vid Kornettvägen går ett inbrottslarm till en villa och när väktare anländer så konstateras att det varit inbrott. Någon har plockat ut ett fönster och tagit sig in i villan. Oklart vad som saknas.

03.12 Angered, bilbrand
Ett flertal personer vid Rannebergen ringer till polisen och uppger att de hört en kraftig explosion i området. Det visar sig att två bilar brinner nere vid Stora Mölnesjön och det som exploderat är däcken på bilarna. De båda blir helt utbrända. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen