Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 juni 05.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, region Öst

Regionledningscentralen i polisregion Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 111 händelser i regionen. 1 person greps i polisområde Jönköping och totalt sett omhändertogs eller frihetsberövades 12 personer.

Noterbart

Polisområde Södermanland

Kl 23:59 inkom samtal om ett personrån på Tegelbruksgatan i Eskilstuna. . En man född 1953 rånades under knivhot på en klocka och kontanter. Det var fyra för honom okända män som rånade honom. För närvarande finns ingen misstänkt för brottet.

PO Östergötland

Kl 23:30 inkom samtal om ett grovt våldsbrott i Skäggetorp. En yngre man i 15-17års åldern hade utsatts för ett brott och med något vassföremål åsamkats stickskada. Målsägande fördes till sjukhus. Uppvisade inte tecken på allvarliga skador vid initiala kontakten. Förhör med målsäganden och andra personer som kan tänkas tillföra utredningen uppgifter har genomförts. Teknisk undersökning har genomförts av brottsplatsen som är utomhus. Ingen är gripen för brottet.  Förundersökning om försök till mord inleddes.

Po Jönköping

Kl 22:55 inkom uppgifter om en misshandlad kvinna i centrala Mariannelund. Kvinnan uppgav att hon misshandlats under dagen av sin make. Hon hade flytt bostaden tillsammans med familjens två barn. Maken i 35års åldern greps misstänkt för grov kvinnofridskränkning då uppgifter framkom om långvarig misshandel av kvinnan. Målsäganden i 30årsåldern behövde inte uppsöka sjukvård vid brottstillfället.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen