Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 juni 10.48

27 juni 08.07, Mord/dråp, försök, Linköping

Försök till mord i Skäggetorp, natten mot onsdagen.

Klockan 23.30 i går kväll inkom samtal om ett grovt våldsbrott i Skäggetorp, Linköping. En yngre man, 16 år gammal, hade utsatts för ett brott och åsamkats en stickskada med någon form av vasst föremål. Målsäganden fördes till sjukhus med allvarliga, men ej livshotande skador.

Under natten och morgonen har förhör med målsäganden och andra personer av intresse för utredningen genomförts. Man har också genomfört en teknisk undersökning av brottsplatsen, som är utomhus. En förundersökning om försök till mord har inletts.

Vid 8-tiden på onsdagsmorgonen var ingen frihetsberövad i samband med ärendet.

 

Uppdatering klockan 10.45

En man i 25-årsåldern som varit anhållen i sin frånvaro är nu gripen, misstänkt för försök till mord. Utredningsarbetet fortsätter med hög intensitet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen