Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 juni 14.58, Trafikolycka, Söderhamn

Trafikolycka, RV50 i höjd med Mo.

Strax innan kl 15.00 inträffade en trafikolycka på RV50 i höjd med Mo. En personbil skulle utföra en vänstersväng på RV50 när en motorcykel enligt vittnesuppgifter kom i väldigt hög hastighet och körde in i personbilen bakifrån. På motorcykeln skall två män ha färdats. De båda männen fördes till sjukhuset men p.g.a. deras skador de ådragit sig i olyckan gick deras liv ej att räddas. I personbilen färdades två personer, de båda fick föras till sjukhuset i Hudiksvall med ambulans för att se över sina skador. De båda fordonen är tagna i beslag för vidare utredning. Männen som omkom är 57- respektive 24 år och båda är hemmahörande i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen