Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 juni 18.17, Trafikolycka, personskada, Sotenäs

En trafikolycka har inträffat på Smögenbron. Ett barn är eventuellt skadat.

Enligt SOS så har en personbil alt. buss kört på ett barn. Oklart skadeläge. Föräldrarna till barnet ska enligt SOS finnas på plats.  

Räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Även en ambulanshelikopter larmas till platsen. Polis är på väg till platsen.

Kl 18:54: Polis på plats. Polisen har inte avrapporterat händelsen ännu. Oklart när detta kan ske.

Kl 19.15: Det skadade barnet lastas i helikopter för transport till Östra sjukhuset, barnkliniken. Ålder och tillstånd när det gäller barnet är inte känt.

Det har även bekräftats att det är en buss som varit involverad i trafikolyckan, för närvarande finns inga uppgifter vilken typ av buss det handlar om. Den skadade är en pojke, okänd ålder. Polisen hjälper förälder/rar med transport till Östra sjukhuset.

Omständigheterna kring hur olyckan gått till kan polisen i nuläget inte kommentera. Händelsen kommer att utredas.

Kl 19:45: Enligt JRCC har helikoptern har landat på Östra sjukhuset. Vård påbörjas.  

Kl 21.40 Uppdatering:

Enligt uppgift från Östra sjukhuset så är pojken allvarligt skadad men läget stabilt.

Förundersökning inledd med rubricering vårdslöshet i trafik.   

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen