Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 juni 21.03, Misshandel, grov, Åmål

Polis kallas till en badplats i södra Åmål, någon person uppges vara skadad, möjligen av kniv.

Polisen får in uppgifter om ett bråk vid en badplats som heter Örnäsbadet. Enligt vittnesuppgifter så har en man möjligen blivit knivhuggen. Den skadade har lämnat platsen till fots. En eventuell gärningsman uppges även ha lämnat platsen i en bil.

Tillståndet för den skadade är inte känt. Han är inte återfunnen. Den skadade uppges har en skada i ryggen.

Polisen inleder en insats i området. Ambulans larmas till platsen.  

Något senare så framkommer att ambulanspersonal har hittat en skadad man i området. Den skadade kommer att köras till sjukhus för kontroll.

I övrigt så uppger vittnen från platsen att den misstänkte samt ytterligare minst två män färdas i den bil som lämnat platsen. Uppgifter som rör den bil som lämnat larmas ut i närområdet. Bilen ännu inte återfunnen.

Polisen arbetar med att ta fram uppgifter kring händelsen/involverade personer. Ingen gripen i nuläget.

Förundersökning inledd med rubricering grov misshandel.

Tre personer/män har själva kommit till polisstationen i Åmål. Detta är troligen de tre män som lämnat badplatsen. De har själva medgivit att de varit delaktiga i den aktuella händelsen. 

Polisen håller förhör och inhämtar uppgifter kring händelsen för att få klarhet i vad som inträffat.  

De inblandade känner troligen varann sedan tidigare, ännu oklart vad som ligger bakom bråket. ytterligare en person uppges vara lindrigt skadad. Även den bil som lämnat badet är återfunnen vid polisstationen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen