Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

29 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Stefan Gustafsson.

22.30 Falköping, tillgrepp fortskaffningsmedel
På Riksväg 47 Odensberg har en personbil kört av vägen, två personer befinner sig vid bilen. Bilen som är falskskyltad bärgas från platsen, mannen som är i 40-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott. En anmälan skrivs också gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel samt våldsamt motstånd. Inga personskador finns uppgivna.

23.29 Åmål, brand
Från Forshammarsgatan kommer larm om att det brinner i en lokal kombinerad bilfirma och trafikskola. Kraftig rökutveckling enligt räddningstjänsten. Inga personer skall ha funnits på plats. En förundersökning inleds med rubrik allmänfarlig vårdslöshet och en avspärrning görs för teknisk undersökning. 

02.36 Härryda brand
En villavagn på Bergstigen är enligt inringaren övertänd, utanför sitter en person. Ambulans och räddningstjänst åker till platsen, polis skriver en anmälan om mordbrand. Inga personskador finns uppgivna.

05.38 Göteborg, trafikolycka
I Lerbäck är en personbil och en motorcykel inblandade i en olycka. Båda fordonen har kommit in i en kurva och motorcykeln skall då ha vält. Okänt om det finns personskador.
En anmälan om trafikolycka skrivs, ingen misstanke om brott. Ambulans kör föraren av motorcykeln till sjukhus, oklart skadeläge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen