Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

29 juni 11.28, Misshandel, Partille

Slagsmål på bensinstation.

Polis kallas till Shell, Gamla Kronovägen efter det att vittnen sett en kvinna slå en man med ett järnrör. Kvinnan uppges även ha slagit sönder en ruta till mannens bil.

Samma uppgifter kommer även in via SOS.

När polisen kommer till platsen så finns kvinnan inne i butiken och mannen på utsidan. Polisen kan säkra båda parter och även det järnrör som funnits med i sammanhanget. Polisen finner även den bil som tillhör mannen, bilen har skador.

Inga uppgifter om personskador. Enligt de uppgifter som polisen får fram på platsen så har paret en relation där något gått fel.    

Kvinnan grips misstänkt för misshandel.

Mannen uppger att han bl a känner smärta från höften men anser sig inte behöva sjukhusvård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen