Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 juni 15.19

29 juni 11.45, Rån, Örebro

En man har blivit rånad av två personer på Väster i Örebro.

Det kommer in ett samtal från en man som uppger att han har blivit rånad, av två för honom okända personer, på Väster i Örebro. De båda personerna hotar honom med ett stickliknande vapen och tilltvingar sig en summa pengar från mannen.

De båda personerna, två män, lämnar platsen i en bil.

Den utsatte mannen kunde lämna ett bra signalement på de båda gärningspersonerna och den bil de färdades i och polisen hittade aktuell bil i centrala Örebro. Bilen stoppades och två män kunde frihetesberövas som misstänkta för grovt rån.

Bilen de färdades i är tagen i beslag, polisen kommer hålla förhör med de frihetsberövade och därefter kommer en åklagare fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller ej.

UPPDATERING kl.15.19

De båda männen, som är i 20-årsåldern, är fortsatt frihetsberövade då åklagaren har fattat beslut om att de skulle anhållas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen