Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 juni 15.15

29 juni 13.51, Trafikolycka, Lekeberg

Tre bilar är inblandade i en krock i Fjugesta.

Personal på en mack i Fjugesta ringer till polisen och uppger att det nyss skett en krock mellan tre bilar utanför macken. Det är oklart om någon person har blivit skadad.

En polispatrull är på väg till platsen.

UPPDATERING kl.14.13

En bilist har kört in i minst 3 stillastående bilar samt även kört på en kvinna. Kvinnan förd i ambulans till sjukhus med oklara skador.

UPPDATERING kl. 15.08

En bilist som kört in på mackområdet har kommit lite för nära en parkerad bil och touchat den. I samband med det slinter föraren på pedalerna och gasen trycks ner i stället för bromsen. Bilen körs då in i en bil som står för tankning och den bilen flyttas en bit av krocken. En kvinna står och tankar och puttas i backen av sin egen bil. Hon förs till sjukhus med ambulans men skall inte vara allvarligt skadad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen