Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. En hel del fylleri och bråk

21.44 Laholm, misshandel och olaga hot
Vid Marias Camping på Norra Strandvägen griper allmänhet en man som slagit en person på campingen. Polis kommer till platsen och mannen har varit väldig stökig och bråkig.
På väg in till polisstationenm hota han poliserna och är väldigt stökig i bilen hela vägen in till stationen. Polisen skriver tre anmälningar gällande misshandel, tre anmälningar gällande olaga hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

23.45 Halmstad, skadegörelse
Vid Skolgången är det några personer som krossar ett flertal rutor till Andersbergsskolan. Tre personer ses lämna platsen springandes.

03.37 Kungsbacka, rattfylleri
På Onsalavägen i närheten av Säröleden stoppas en manlig bilist för kontroll. han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

04.22 Varberg, inbrott
Vid Falkenbergsgatan konstaterar väktared att det varit inbrott i hemtjänstens lokaler. En ruta är krossad och en dörr är uppbruten. Okänt vad som saknas.

   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen