Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en stökig kväll/natt med mycket fylla och bråk. I övrigt en allvarlig trafikolycka i Bohuslän.

20.43 Hunnebostarnd, vårdslöshet i sjötrafik
Vid Lökholmen är det några ungdomar i en motorbåt som kör på en gummibåt där två unga killar sitter. Killarna kastas i vattnet och en av de två klagar på bulsmärtor. De tas om hand av ambulanspersonal på platsen.

21.07 Bollebygd, brand
Vid Björkmossen börjar det brinna i skogen. Räddninghsledaren kan konstatera tre olika brandhärdar på ett område av cirka 400 m2. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälkan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

00.30 Göteborg, summerburst
Insatsen avslutad och 50 personer rapporterade för ringa narkotikabrott och 27 personer omhändertogs för fylleri. Under kvällen skrevs en anmälan gällande misshandel.

01.11 Borås, allmänfarlig ödeläggelse
Fler personer vid Fjällgatan ringer in och uppger att de hört en hög explosion i området. Polisen kan konstatera att någon placerat någon form av Bangers eller fyverkeripjär på en fönsterbräda till en pizzeria på Fjällgatan. Inga personskador.

03.33 Lysekil, singelolycka
På länsväg 162 mellan Brodalen och Brastad inträffar en singelolycka. Två okända personer i bilen som båda körs till sjukhus. Den ene flygs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset och den andre körs till NÄL med ambulans. Skadeläge okänt.

05.53 Skövde, inbrott
Viod Timmervägengriper polisen två personer under pågående inbrott i loklaer tillhörande Skövde bostäder. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen