Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser, 00-06.

03:12 Misshandel, Östersund
Samtal inkommer om slagsmål med flera personer inblandade i Östersund centrum. En man i 25-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel.

03:14 Misshandel, Krokom
Polis beordras till en adress i Krokoms kommun efter samtal om misshandel. En kvinna uppger att hon blivit slagen av en man. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

03:24 Stöld/inbrott, Östersund
Polis beordras till Odenskogs industriområde efter inbrottslarm på ett företag. Polisen har sökt, bland annat med hjälp av hund, men inte påträffat någon. Oklart om något är stulet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen