Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser, 00-06.

00:13 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Larm inkommer om en trafikolycka i Husum. En moped ska ha kört omkull. Föraren, en man, omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan upprättas gällande trafikolycka personskada, samt narkotikabrott innehav och eget bruk.

00:17 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Göteborgsvägen. Bilen har körförbud och föraren bötfälls för detta.

00:39 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon i Bosvedjan. Föraren visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Föraren, en man, misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

02:22 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Rådhusgatan. Bilen har körförbud och föraren bötfälls för detta.

03:46 Bråk, Sundsvall
En patrull uppmärksammar ett bråk i Stenstan. En man i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en jämnårig man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

03:49 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till Ramsele efter samtal om att en man misshandlats utomhus av två personer. Mannen förs med ambulans till sjukhus, oklara skador. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen