Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 14.42, Sjukdom/olycksfall, Tyresö

Uppgift kommer om att en person ska ha skadat sig på någon typ av vasst föremål vid Kumlabadet. Polis har ej kunnat lokalisera någon skadad.

Uppgift kommer om att räddningstjänst åker till Kumlabadet efter att ett barn ska ha skadat sig på något vasst föremål. Detta är de initiala uppgifterna.

Polis åker till platsen men inget skadat barn/anhöriga finns på platsen.

Räddningstjänsten dyker för att säkra efter eventuella vassa föremål (frågor om resultatet av det hänvisas till räddningstjänsten).

Eftersom ingen skadad hittills har hittats trots kontakt med olika sjukhus och ingen person har körts med ambulans från platsen skrivs ingen anmälan om brott i nuläget.

Tolv bilar vid badet får parkeringsböter eftersom de parkerat så räddningstjänstens infart till badplatsen har hindrats/försvårats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen