Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juni 17.08

03 juni 15.42, Trafikolycka, Norrköping

Bil med hästsläp som kolliderat med mitträcket. E4 norrgående mellan Linköping och Norrköping, strax norr om Norsholmsbron.

Kl. 15:42 inkom larm om en trafikolycka som inträffat på E4, norrgående strax norr om Norsholmsbron, mellan Linköping och Norrköping.

Ett ekipage med bil och hästsläp skall ha kolliderat med mitträcket och står stilla i omkörningsfilen, en långtradare har ställt sig tvärs över norrgående för att skydda olycksplatsen.

Polis har precis anlänt till platsen, det finns i skrivande stund inga uppgifter om eventuella personskador.

Texten kommer uppdateras.

Uppdatering kl. 15:58:

Ingen person har skadats vid olyckan och hästsläpet var tomt.

Både bil och släp behöver bärgas från platsen.

Patrull på plats gör bedömningen att trafiken i norrgående kommer att kunna släppas på inom kort, varvid det i nuläget ej är aktuellt med någon omledning av trafiken.

Uppdatering kl. 16:03:

Ett körfält har nu öppnats för trafik förbi olycksplatsen, trafiken rullar sakta förbi men det kvarstår viss köbildning.

Bärgare har beordrats till platsen.

Uppdatering kl. 17:09:

Sedan ca 15 minuter är båda körfält öppna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen