Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juni 08.16

03 juni 21.30, Övrigt, Köping

Avliden person anträffad.

En avliden person har anträffats vid ett vattendrag i närheten av Djuphamnen i Köping. Polis är på platsen och utreder omständigheter kring dödsfallet.

Inga ytterligare uppgifter lämnas initialt i ärendet.

UPPDATERAD 07.55: På söndagskvällen hittades en man i 55-årsåldern död i en större bäck inte långt ifrån Gamla Hamnvägen i Köping. Polisen har startat en förundersökning gällande mord eftersom brott inte kan uteslutas. Det är en skada på mannen som gör att polisen i ett första läge inte kan utesluta brott, hur skadan har uppkommit får visa sig genom den utredning som pågår. I nuläget tyder ingenting i övrigt på att ett brott ligger bakom mannens död.
Den döda kroppen är förd till rättsmedicinska i Uppsala för undersökning. Platsen är fortsatt avspärrad i väntan på att tekniker ska utföra en brottsplatsundersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen