Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juni 07.36

30 juni 06.20, Sammanfattning natt, Malmö

Sammanfattning av ärenden i Malmö under natten.

00.53

Grov misshandel, Norrbäcksgatan. En kvinna har fallit från en balkong på andra våningen. Kvinnan fick olika frakturer och fördes med ambulans till sjukhuset. En man i 35-års åldern anträffades i anslutning och han och ytterligare en person hämtades till förhör. Kvinnan är även hon i 35-års åldern. Mannen i 35-års åldern anhölls av en åklagare under natten och är på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel.

01.37

Rattfylleri, Hornsgatan. En polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Hornsgatan. Föraren, en kvinna i 35-års åldern, visar tecken på påverkan och medtas för provtagning. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri och körkortet omhändertogs.

04.12

Misshandel, uteställe Amiralsgatan. En man i 35-års åldern uppger att han har blivit slagen av en annan man. En man i 40-års åldern kunde gripas. Det finns inga uppgifter på att den slagne behövde uppsöka sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen