Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juni 07.15

30 juni 03.48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

Sammanfattningsvis har natten varit väldigt lugn i Västerbotten, nedan kommer ett par händelser som kan vara i allmänhetens intresse.

00:08 Skellefteå, Moröbacke
Misshandel

Samtal inkommer om att det är bråk i stadsdelen Moröbacke och det skall vara tre personer inblandade. polispatruller beordras till platsen och de inblandade konfronteras på plats. Efter utredningsarbete av patrull på plats grips en person misstänkt för misshandel och förhör hålls med två målsägande.

00:17 Skellefteå, Skeppargatan
Grovt rattfylleri

Patrull kontrollerar en bil som framförts av en man i 20 års åldern. Mannen blåser positivt och tas med för ytterligare provtagning. Det visar sig att mannen har blåst över 1 promille och misstänks för grovt rattfylleri.

01:15 Umeå, Röbäckslätten
Olovlig körning

Motorcykel polis genomför ett fordonsstopp av moped då den har framförts fortare än vad som är tillåtet för mopeder. Mopeden tas i beslag och körkortet omhändertas och ynglingen misstänks för olovlig körning.

Övrigt Västerbottten

I alla fall 20 personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och 4 stycken har avvisats enligt polislagens 13 paragraf

Uppdatering kl 07:15

En avslutning av natten utan akuta händelser att informera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen