Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 30 juni 07.12

30 juni 03.54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Natten har präglats av en hel del fylla i framförallt Östersund.

För övrigt finns ingenting att rapportera om.

 

Kl 04:07 - Grov stöld, Centrala Östersund

Polis larmas om en blodig man på Busstorget i Östersund, patrull som kommer till platsen anträffar en man som blöder i ansiktet. Man misstänker initialt att mannen utsatts för brott. Polispatrull samtalar med vittnen på platsen som kan berätta att den blödande mannen i själva verket tillgripit en mobiltelefon och sprungit från målsägare. När mannen sprang så snubblade han och slog sig i huvudet.

Polis samtalar med målsägare och vittnen på platsen, gärningspersonen åker med ambulans till sjukhus efter att han har identifierats.

Gärningspersonen är en man i 30 års åldern.

Patrull skriver anmälan om grov stöld

Uppdatering kl 07:10 (Börje Öhman)

Kl 05:45 Norra Åsvägen, Lugnvik, Östersund. Trafikolycka personskada, fordonsförare som väjt för rådjur och kört av vägen. Lindrig personskada. Ingen misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen