Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 juni 19.08

30 juni 16.29, Räddningsinsats, Malmö

Klagshamn. Observation om eventuell människokropp flytande i vattnet.

Polis larmas till Badvägen i Klagshamn tillsammans med räddningstjänst och ambulanssjukvård efter observation om en eventuell människokropp, flytande i vattnet.

En avliden människa har anträffats i vattnet av räddningstjänstens personal. Orsak och omständigheter i övrigt är just nu okänt. Det finns i nuläget ingen information att lämna om kön och ålder.

Uppdatering kl. 19.00: Polisen har spärrat av ett område intill Badvägen i syfte att undersöka den anträffade kroppen. Kriminaltekniker är på plats. Åtgärderna utförs bland annat i syfte att utreda om ett eventuellt brott kan ligga bakom dödsfallet. Någon brottsrubricering är i nuläget inte preciserad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen