Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 30 juni 22.45

30 juni 16.55, Trafikolycka, personskada, Båstad

Boarpsvägen. Kollision mellan personbil och motorcykel.

En personbil och en motorcykel kolliderar på Boarpsvägen, strax väster om Båstad. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Föraren av motorcykeln är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen information om förarens skadeläge. Båda fordonen är i behov av bärgning och bärgare är beställd. Vägen är helt avstängd under räddningsarbetet.

Uppdatering kl. 19.10: Även personbilens förare, en kvinna, är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har i nuläget ingen uppgift att lämna gällande involverade personers skadeläge.

Uppdatering kl. 22.40: Föraren av motorcykeln, en 54-årig man, har avlidit. Anhöriga är underrättade.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen