Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 juli 04.19

30 juni 23.21, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Nattens händelser i Västernorrlands län.

22:31 - Rattfylleri, Örnsköldsvik
En man i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika och grov olovlig efter att ha kontrollerats av en polispatrull i Örnsködsvik.

23:57 - Trafikolycka, Kramfors
En lastbil har kört in i mitträcket på E4 i höjd med Skuleberget och blockerar hela vägen i södergående riktning. En polispatrull är på väg till platsen.

01:39 - Stöld från fordon
En anmälare kommer på några personer som försöker slanga bensin från hennes bil på en parkering på Norrmalm i Sundsvall. En polispatrull skickas till platsen men personerna som slangade hann lämna i en annan bil. På platsen säkras gods som misstänks vara stulet vid ett annan tillfälle. En anmälan gällande försök till stöld av drivmedel upprättas samt beslag av misstänkt stöldgods.

01:49 - Sjöfylleri, Sollefteå
En man i 25-årsåldern är misstänkt för sjöfylleri efter att ha ertappats när han körde vattenskoter i Ångermanälven i en mindre ort i Sollefteå kommun.

02:11 - Misshandel, Örnsköldsvik
Två män i 20-25-årsåldern har anmält varandra för misshandel efter ett bråk på en krog i centrala Örnsköldsvik.

02:20 - Narkotikabrott, Sundsvall
En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att ha kontrollerats av ordningsvakter och polis på en krog i centrala Sundsvall.

02:23 - Rattfylleri, Örnsköldsvik
En man i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att ha blåst positivt när han stoppades av en patrull i centrala Örnsköldsvik.

02:27 - Misshandel, Sundsvall
En man i 25-årsålder har anmälat att han blivit misshandlad på en krog i centrala Sundsvall. En polispatrull har varit på platsen och tagit uppgifter från de inblandade.

03:59 - Man som skriker, Sundsvall
Samtal inkommer till ledningscentralen om en man som sitter och skriker i en lägenhet i Sundsvall. Mannen har balkongdörren öppen och personen som ringer in blir orolig. En polispatrull skickas till adressen och knackar på aktuell lägenhet. Mannen som bor där öppnar och förklarar att han suttit och spelat dataspel och att detta gått mindre bra. Polispatrulen säger till honom att dämpa sig, i övrigt ingen åtgärd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen