Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juni 07.24

04 juni 01.43, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

17:03 Drunkningstillbud, Timrå
Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till Vistavarvstjärnen i Timrå gällande ett drunkningstillbud. En räddningsinsats inleddes och polisens dykare kallades till platsen.

Uppdatering
Klockan 02:04 påträffades en mansperson avliden i vattnet. Personens identitet är inte fastställd och utredningsarbete gällande identifiering pågår. Det finns ingen misstanke om brott i nuläget.

För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare.

Uppdatering 07:00 (av kommunikatör Liv Fahlén)

00:48 Trafikbrott, Kramfors
En förare stannar inte på polismans tecken mellan Kramfors och Bollstabruk. Efter ett kort förföljande får patrullen stopp på bilen och det är lugnt på platsen. Föraren, en man, misstänks för grov olovlig körning. Bilen tas i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverat om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen