Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 05.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt, Östergötland

Regionsledningscentralen i region Öst har mellan kl 22:00-05-00 hanterat 63st händelser i Jönköpings och Östergötlands län. 5 personer greps i de båda länen samt att 2 omhändertogs.

 

Noterbart Östergötland

 

Kl 22:36 inkom uppgifter om en Timmerlastbil som vält på riksväg 34 i höjd med Ruda. Timmer spreds över vägen och en bärgning pågick större delen av natten. Vägen var avstängd och trafiken leddes om.

 

Vid klockan 22.00 greps en man i 35-årsåldern misstänkt för våldtäkt norr om Motala. Målsäganden är en kvinna i 25-årsåldern. De båda är bekanta med varandra och brottet ska ha skett natten till söndag. Mannen anhölls efter förhör.

 

Kl 23:56 inkom samtal om en bil med släp som oönskat och oannonserat stannat vid en fastighet i närheten av Brokind. Anmälaren var uppmärksam då denne i närtid drabbats av inbrott. Bilen avvek från platsen efter att anmälaren konfronterat de båda personen som färdades i bilen. Polispatrull stoppade bilen kort därefter. Vid kontrollen framkom uppgifter som gjorde att männen i 40-årsåldern och 65-årsåldern greps misstänkta för försökt till stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen