Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 05.01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regionsledningscentralen i region Öst har mellan kl 22:00-05-00 hanterat 63st händelser i Jönköpings och Östergötlands län. 5 personer greps i de båda länen samt att 2 omhändertogs.

 Noterbart Jönköping

Strax innan kl 22:00 inkom uppgifter om att en kvinna 30-årsåldern attackerades av en manlig granne i 20-årsåldern i Mullsjö. En vän till kvinnan avbröt misshandeln, vilket resulterade i att målsäganden inte fick några direkta fysiska skador, dock skakad av det inträffade. Mannen greps mt för misshandel samt ofredande. Mannen anhölls efter förhör.

Vid ca 23.30 tiden inkom samtal om misshandel i Sävsjö. En kvinna i 30-årsåldern misshandlades med lättare slag och knuff av sin make i 35-årsåldern. Mannen hotade även kvinnan samt låste in henne i ett av bostadens rum. Mannen greps för misshandel, olaga hot samt olaga frihetsberövande. Mannen anhölls efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen